Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Слънчева Нова Загора в очакване на Възкресение Христово

29 април 2024 09:22, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 3 седмици, брой четения: 149
Слънчева Нова Загора в очакване на Възкресение Христово

В навечерието на Лазаровден и Цветница Нова Загора засия във Великденска премяна. И тази година, в очакване на обичания празник от малки и големи Възкресение Христово, кметът на община Нова Загора Галя Захариева и нейният екип се погрижиха за великденския дух, който носи със себе си вяра в сърцето, смирение и доброта.

Най-малките жители на община Нова Загора вече могат да се порадват на позиционираният великденски кът, който ще краси Градската градина. Там посетителите ще могат да запечатат своите прекрасни моменти в снимка на импровизирана рамка, окичена с цветя и великденски яйца, както и да позират до монтирания пролетен шарен локомотив, 3D фигури на зайче, пиленце, пъстри яйца и цветна пейка, окичена със зеленина. С идването на пролетта в целия град разцъфнаха дръвчетата и пролетните цветя, които носят ухание на свежест и пробуждането на нов живот, след дългата зима.

С красивата великденска украса и предстоящия „Празник на Самардалата“, който ще се проведе утре сутрин на площад „Свобода“, на който Ути Бъчваров ще бъде специален гост и ще готви за всички ни с майсторлък, кметът Галя Захариева и Община Нова Загора пожелават на жителите и гостите на града ни светли празници!

Община Нова Загора

Снимки

Слънчева Нова Загора в очакване на Възкресение ХристовоСлънчева Нова Загора в очакване на Възкресение ХристовоСлънчева Нова Загора в очакване на Възкресение ХристовоСлънчева Нова Загора в очакване на Възкресение ХристовоСлънчева Нова Загора в очакване на Възкресение ХристовоСлънчева Нова Загора в очакване на Възкресение ХристовоСлънчева Нова Загора в очакване на Възкресение Христово