Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Деца от Котел с концерти, посветени на 8 март

08 март 2024 12:48, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 249
Деца от Котел с концерти, посветени на 8 март

По случай 8 март, деца от творческо обединение „Дарования“ при народно читалище „Съгласие-Напредък“ и Общинска библиотека „Петър Матеев“ и тези от кръжоците при Център за подготовка за личностно развитие – Котел, проведоха две големи мероприятия, посветени на Международния ден на жената – 8 март. Събитията се проведоха в навечерието на женския празник и изпълниха до краен предел залите на библиотеката и на Младежкия дом в града.

 

Горди майки, щастливи татковци, усмихнати баби и десетки приятели с много емоции подкрепяха участниците, които се раздадоха на сцените в Котел на 6 и на 7 март.

 

И тази година децата от творческо обединение „Дарования“ не пропуснаха да поздравят всички дами от третата възраст в общината. На 6 март те подредиха в залата на библиотеката изложба на осмомартенски картички, които по-късно дариха на служителите в „Дневен център за стари хора“ и на Домашния социален патронаж. Молбата на малчуганите по традиция беше картичките им и тази година да достигнат до възрастните дами на връх 8 март.

Община Котел

Снимки

Деца от Котел с концерти, посветени на 8 мартДеца от Котел с концерти, посветени на 8 мартДеца от Котел с концерти, посветени на 8 мартДеца от Котел с концерти, посветени на 8 март