Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Дамите от шест села в котленско празнуваха Осми март в аванс

08 март 2024 12:46, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 252
Дамите от шест села в котленско празнуваха Осми март в аванс

И тази година Котел и околните села ще отпразнуват 8 март, Международният ден на жената, подобаващо.

 

Ден по-рано, отбелязването на празника, започна в селата Пъдарево, Мокрен, Малко село, Филаретово, Соколарци и Топузево. В тези населени места 260 дами бяха приятно изненадани, както от местните кметовете, така и от общинският кмет – Коста Каранашев и екипът му. Гостите поздравиха празнуващите дами с наздравица, а кметът Каранашев им пожела здраве и щастие.

 

Днешният празничен ден се превърна в изключително емоционален за жените от с. Филаретово. Дамите бяха поздравени от учениците от местното училище, които бяха подготвили тематична литературно-музикална програма. За финал, децата изненадаха своите майки и баби, както и всички присъстващи жени, с ръчно изработени осмомартенски картички.

 

Празничната програма, посветена на Международния ден на жената, ще продължи и в утрешния ден. На връх празника, кметът и екипът му ще поздравят дамите от Котел и селата Тича, Нейково, Кипилово и Ябланово. Нежната половина на село Стрелци пък ще отбележи 8 март в съботния ден.

Община Котел

Снимки

Дамите от шест села в котленско празнуваха Осми март в авансДамите от шест села в котленско празнуваха Осми март в авансДамите от шест села в котленско празнуваха Осми март в авансДамите от шест села в котленско празнуваха Осми март в авансДамите от шест села в котленско празнуваха Осми март в аванс