Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 25.04.2024 г., четвъртък

25 април 2024 16:11, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 седмица, брой четения: 269
Сливен

Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), гр. Сливен, в партньорство с Общината и А21 България, проведе на 24 април специализирано обучение на тема: „Идентифициране на формите на насилие при жени лишени от свобода с фокус овладяване на психичното страдание, подпомагане процеса на успешна социална реинтеграция и превенция на трафика на хора”.

Любителите на музиката в Сливен ще имат удоволствието на 30 април да чуят специален бароков концерт, посветен на вечните композиции на Йохан Себастиан Бах.

Фондация Обществен Дарителски Фонд Сливен организира и проведе фолклорно събитие с благотворителен характер, което помогна на четири читалища от община Сливен да съберат пари за свои дейности.

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР-Сливен са съставени 183 актове за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения на ЗДвП, КЗ и по линия на КОС и Териториална полиция.

Екипи на групи „Патрулно-постова дейност“ към районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел, Твърдица и сектор „Пътна полиция“ са се отзовали на 48 сигнала от граждани и от тел.112 и граждани за битови скандали, неправилно паркиране, нарушаване на нощната тишина и други.

Два са регистрираните случая на коклюш в Сливен към момента – при първия случай детето вече е изписано от болницата, второто в момента е хоспитализирано.

Първото издание на детския шахматен турнир „100-те войводи“ ще се проведе във Военен клуб – Сливен на 27 април, събота.