Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Денят на Земята в 1-ви клас

22 април 2024 21:09, Ивелина Тодорова (ОУ "Панайот Хитов")
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 3 седмици, брой четения: 376

Петък, по време на ФУЧ изобразително изкуство в 1-ви клас, под ръководството на г-н Мартин Маринов, директор на ОУ“ПАНАЙОТ ХИТОВ“ , първокласниците се включиха в творческо занимание, посветено на Деня на Земята.

Учениците изработиха красиви и екологични картички, които изразяваха техните чувства към нашата планета и желанието им да я запазят чиста. С вдъхновение и радост, малките творци създадоха уникални картини, използвайки различни техники. Тази инициатива не само показа ангажимента на учениците към природата, но и даде възможност на малчуганите да изразят своите чувства и идеи. Картичките, направени с любов и грижа към нашата планета бяха великолепен начин учениците да споделят своите мисли и чувства с възрастните. Този час не бе само творческо занимание, но и важен урок за уважение към природата и отговорност към околната среда.

С вяра в тяхното бъдеще и с уважение към техния труд, ние ги поздравяваме и се надяваме, че те ще продължат да бъдат активни защитници на нашата прекрасна планета.