Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Не само за фитнеса – как да създадете ежедневна спортна визия?

16 април 2024 16:26, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 2 седмици, брой четения: 83
Не само за фитнеса – как да създадете ежедневна спортна визия?

Искате да се радвате на абсолютен комфорт всеки ден и сте фен на спортното облекло? Спокойно можете да го носите и извън фитнеса и игрището. Има само няколко прости правила, които е добре да следвате, ако искате да изглеждате супер с дрехите ви за активности, които искате да впишете в градската мода. Ето ги и тях.

 

Част от ърбън стила

Спортното облекло е част от гардероба на все повече хора и това е нормално във време, когато се залага на поддържане на добрата форма и тонус чрез активно движение. Независимо, дали сте почитател на активните тренировки, правите йога или пък просто ходите за здраве, тези дрехи са супер удобни и готини. Спортните облекла по правило са изработени от добри материи, създадени да ви дадат комфорт. Долните основни слоеве отвеждат влагата, позволяват на тялото да диша и пазят удобството ви. Горните пък, са супер модерни и позволяват всеки да намери своя стил. Как да им кажеш "не" за ежедневието и да ги пазиш само за залата? Освен това, големите марки отдавна осъзнаха стремежа на хората към удобство и предлагат спортни линии, които са сякаш създадени да покорите улиците на града с тях. Атлетичното облекло вече е норматив и мода, а не запазено за спортните натури и игрища поле. Преди и след фитнес, а и просто в ежедневието, звездите от музикалната и арт сцена, политиците, съседката ви от третия етаж с трите котки и съседът автомонтьор - всички ходят спортно облечени. Направете го и вие!

 

Изберете универсални решения

Изберете правилните типове спортни дрехи, които да впишете в ежедневния си стайлинг. Това може да бъде готин клин за нея или пък худи за него. Едноцветният клин с високо качество и спортният сутиен за тренировка са гъвкави идеи за облекло за дамите. Могат да се съчетаят по много начини и се вписват безпроблемно в ърбън стайлинга. Тениските и спортните якета са също отлични решения. Готиният тишърт е пръв приятел на любимите ви джинси, а якето можете да носите както с този аутфит, така и в комбинация с рокля за нея. Разбира се, винаги избирайте дрехи, които са в правилния размер за вас. Твърде прилепнало и впито или пък уголемено, не е добра идея. Придържайте се към решения, които като визия отговарят на вашия стил и експериментирайте в съчетаването с любими облекла от гардероба ви. Добър чифт слънчеви очила винаги са добра идея.

 

Идеи за визии

Дами, съчетайте спортния едноцветен клин с тениска и втален блейзър или дънково яке. Можете да опитате визия и с туника за балансиран външен вид. Спортния тишърт е идеален и с пола. За мъжете също се съчетава отлично с джинси и стои отлично и под худи или пуловер. наслоявайте дрехите, като започнете с основен слой - вталена тениска, спортен сутиен за нея или потник. После е обединителният елемент - риза с копчета, худи. Отгоре бомбър, дълго палто, жилетка. В долната част освен клин или джинси, можете да изберете готин джогър. Бъдете креативни и изберете модерни решения за спортно облекло като тези на Champion. Добрите марки ще ви дадат всичко нужно, за да блеснете с готина спортна визия в ежедневието си, без да полагате особени усилия. Заложете и на подходяща чанта, раница, чанта за кръст плюс обувки. Изберете удобен чифт в неутрален цвят, като може да го съчетаете цветово с друг елемент от облеклото ви. Маратонките или кецовете с нахлузване са идеално решение. Открийте новото си аз и не се лишавайте от комфорта на стилните спортни дрехи. Носете ги всеки ден и бъдете на гребена на фешън тенденциите по света, съхранявайки удобството си и без компромиси с визията.

Снимки

Не само за фитнеса – как да създадете ежедневна спортна визия?