Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 28.03.2024 г.

28 март 2024 10:44, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 264
ОДМВР-Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 26.03.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 27.03.2024 Г.

 

Сливен: На 27 март в село Сотиря полицейски екип на участък „Петолъчка“ към РУ-Сливен, извършващ обход в малките населени места на община Сливен, е спрял за проверка мотопед, управляван от непълнолетно момче. Униформените установяват, че моторно превозно средство не е регистрирано по надлежния ред, за което е образувано бързо производство. На неправоспособния водач е наложена административна санкция.

 

Криминалисти на РУ-Сливен работят по сигнал за домова кражба. На 27 март 44-годишен мъж е заявил, че от дома му в сливенския квартал „Надежда“ е откраднат мобилен телефон. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Нова Загора: На 27 март, около 17,40 часа, в РУ-Нова Загора е получено съобщение за нарушаване на обществения ред в района на автомивка на ул. „Цар Освободител“ в град Нова Загора. Задържани са двама мъже на 27 и 64 години от същото населено място. По случая е образувано досъдебно производство.

-----------------------------

 

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР-Сливен са съставени 122 актове за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения на ЗДвП и КЗ.

 

Екипи на групи „Патрулно-постова дейност“ към районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел, Твърдица и сектор „Пътна полиция“ са се отзовали на 16 сигнала от тел.112 и граждани за битови скандали, нарушения на ЗДвП и други. Съставени са 13 протокола за предупреждение.

 

Направени са 123 проби за употреба на алкохол и 3 за наркотици-не са констатирани положителни резултати.

 

Служители на районните управления в град Твърдица и Котел са провели беседи в учебни заведения- училище „Неофит Рилски“ в град Твърдица и училище „ Кап. Петър Пармаков“ в село Градец.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

През изминалото денонощие в поделенията на РДПБЗН-Сливен не са постъпили сигнали за произшествия.