Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

С празник посрещнаха пролетта в с. Съдиево

21 март 2024 08:53, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 222
С празник посрещнаха пролетта в с. Съдиево

В село Съдиево посрещнаха настъпващата пролет с особено вълнение и с тържество под наслов „Цветна феерия”. За да споделят радостта на жителите на селото и участниците в празника, сред публиката в салона на Народно читалище „Н. Й. Вапцаров-1926” бяха кметът на Община Нова Загора Галя Захариева, заместник-кметът Ивайло Енев, кметът на село Съдиево Здравко Ников, началник отдел „Образование, младежки дейности и спорт” Соня Петрова, кметове на малки населени места, настоящи и бивши директори на детски градини от общината и др.

В „Цветна феерия” участие взеха възпитаници на Детска градина „Дъга” и Основно училище „Христо Ботев”. Тя започна с изпълнение на децата от група „Калинка” и продължи с песни, стихове и танци. Малките артисти представиха красива легенда за най-цветния и чакан годишен сезон и заредиха с много настроение своите гости. Пролетта да донесе повече надежда, радост и късмет и да се случват само добри неща си пожелаха всички присъстващи на красивия празник и отнесоха светли усмивки от първия пролетен ден в Съдиево.

Община Нова Загора

Снимки

С празник посрещнаха пролетта в с. СъдиевоС празник посрещнаха пролетта в с. СъдиевоС празник посрещнаха пролетта в с. СъдиевоС празник посрещнаха пролетта в с. СъдиевоС празник посрещнаха пролетта в с. СъдиевоС празник посрещнаха пролетта в с. СъдиевоС празник посрещнаха пролетта в с. СъдиевоС празник посрещнаха пролетта в с. СъдиевоС празник посрещнаха пролетта в с. СъдиевоС празник посрещнаха пролетта в с. СъдиевоС празник посрещнаха пролетта в с. СъдиевоС празник посрещнаха пролетта в с. СъдиевоС празник посрещнаха пролетта в с. СъдиевоС празник посрещнаха пролетта в с. Съдиево