Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Шахматният опит надделя над бързината в Ябланово

04 септември 2023 09:37, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 8 месеца, брой четения: 1017
Шахматният опит надделя над бързината в Ябланово

Днес в Ябланово се проведе четвъртата среща от шахматното състезание, което се организира в пет населени места от община Котел. Малко преди началото на игрите, жителите на Ябланово изразиха желание това състезание да стане традиционно, след което в него се записаха рекорден брой участници – 18.

 

В надпреварата за купата на кмета, срещите се проведоха в 5 кръга по швейцарската система, а сериозни битки срещу силни съперници направи Хасан Баджаков. Баджаков направи пет поредни победи и с играта си се класира на първо място. Второ място зае Хюсеин Моллов, а трето – Хасан Муртазов. Състезателите на второ и трето място постигнаха по четири точки и бяха разделени само от допълнителните показатели от срещите с другите участници.

 

Последният кръг от първия шахматен празник, който организира Община Котел за жителите си ще бъде на 10 септември от 17:00 ч., а мястото е пространството пред кметството в с. Филаретово.

Източник: Община Котел

Снимки

Шахматният опит надделя над бързината в ЯблановоШахматният опит надделя над бързината в ЯблановоШахматният опит надделя над бързината в ЯблановоШахматният опит надделя над бързината в ЯблановоШахматният опит надделя над бързината в ЯблановоШахматният опит надделя над бързината в ЯблановоШахматният опит надделя над бързината в ЯблановоШахматният опит надделя над бързината в ЯблановоШахматният опит надделя над бързината в ЯблановоШахматният опит надделя над бързината в Ябланово