Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Аз обичам моето училище

26 април 2017 15:07, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 7 години, брой четения: 1919
Дни на Багряна

В седмицата посветена на патронния празник на училището учениците от първи клас с въодушевление и желание се включиха в конкурса по краснопис. Всеки ученик написа любимото си стихотворение от Елисавета Багряна, като с най-добрите творби се организира изложба. Жури избра победителите, които заслужено получиха своите грамоти и признание.

На 26.04.2017 г. се проведоха спортно-състезателни игри. В състезанията децата показаха своите спортни умения. Залата ехтеше от аплодисменти и въодушевление. Оспорваната надпревара завърши със следната класация:

Първо място – I „а” клас

Второ място – I „д” клас

Трето място – I „в” клас

Поздравления!

Снимки

Дни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на БагрянаДни на Багряна